Nu inchideti, asteptati procesare!

... va rugam asteptati procesarea datelor ....
de obicei dureaza 5...25 secunde

Va multumim pentru intelegere
StartLibrărie, carti, hobby Cărți hobby creative
share-to-facebook
foto Fulgi de nea din hartiezoom

Fulgi de nea din hartie   [ Cod: 84 ]

Numar pagini: 32
Autor: Armin Taubner
Odată cu instalarea anotimpului rece, primii fulgi de nea şi florile de gheaţă îşi fac apariţia. Cu mic cu mare privim fascinaţi splendorile create de ger: fulgii de nea aidoma unor steluţe. Ştim că ele nu rezistă la temperaturi pozitive, motiv pentru care vă propunem să le confecţionaţi din hârtie, pentru a vă putea bucura de ele în căldura locuinţei. Cartea vă prezintă cum se realizează fulgii de nea şi florile de gheaţă, în variante bombate sau în relief. Modelele prezentate sunt decorate cu sclipici şi se agaţă la ferestre sau pot fi folosite ca ornamente de masă sau ca accesorii la cadouri.

Recomandăm cartea grădiniţelor şi şcolilor deoarece materia primă este ieftină şi se poate procura uşor, iar confecţionarea fulgilor de nea dezvoltă aptitudinile manual ale copiilor.
Comanda acest produs
Fulgi de nea din hartie
[ Cod: 84 ]
Pret vechi 13.90

Oferta noastra: 13.39 RON
CantitateStoc limitat.

Mercerie,Produse de mercerie, fire tricotat si crosetat, goblen,fire tricotat crosetat, mouline, fire goblen, fire lucru manual, ate, ace, brodat, panglici, nasturi, andrele, crosete, suveica, fire pentru copii, lana, bumbac, acril, vascoza, aplaca, mouline, hobby,Fire de tricotat, fire crosetat, lucru manual, fire pentru tricotat, fire pentru crosetat, fire pentru copii, fire bumbac pentru copii, fire acril, fire lana, fire lana in amestec, fire matase, fire vascoza, fire pentru lucrul de mana, fire groase, fire subtiri, fire deosebite, lana, bumbac, acril, vascoza, poliester, alpaca, carti hobby, lucru de mana


TOP