Nu inchideti, asteptati procesare!

... va rugam asteptati procesarea datelor ....
de obicei dureaza 5...25 secunde

Va multumim pentru intelegere
Start Livrare și plată
share-to-facebook
Livrare şi plată

Livrare şi plată

Livrarea se face cu Urgent Cargus - curierat rapid, livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Cost: 19,78 lei pentru primul kg, plata raburs.

De asemenea, se poate opta si pentru livrarea la alegere cu orice curier doreşte cumpărătorul. Taxa de curierat este suportată de cumpărător separat de plata ramburs a coletului.
produs nou
Returnarea produselor

Returnarea produselor

SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare.
produs nou
Confidenţialitate

Confidenţialitate

SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL respectă drepturile utilizatorilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.
SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 36115 in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.

POLITICA DE SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: intocmirea facturilor si livrarea pentru produsele comercializate pe site-ul www.mercerii.ro. Datele vor fi folosite si pentru activitati de marketing referitoare la produsele SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare: pentru identificarea dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Furnizorul de produse pentru a putea intra in posesia produsului cumparat; pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: agentilor economici, companiilor şi partenerilor care au ca obiect de activitate asigurarea transportului pe teritoriul României şi au un contract semnat cu Operatorul.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la notificari(a)mercerii.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.
2. DATE CU CARACTER PERSONAL
Prin intermediul Site-ului utilizatorii pot furniza SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile publicate pe Site, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Orice persoana care acceseaza Site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda de pe acest Site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
• marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor publicate pe Site, precum si a produselor SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;
• in scopul furnizarii produselor prezentate pe Site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
• stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;
• prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
• alte activitati intreprinse de SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.
Accesarea Site-ului in continuare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate. În cazul in care utilizatorul nu doreste ca SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL la notificari(a)mercerii.ro. Utilizatorii care furnizeaza SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL date cu caracter personal prin intermediul accesarii Site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.
SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
• dreptul de a cere SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
• dreptul de a cere SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
• dreptul de a cere SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
• dreptul de a cere SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@mercerii.ro
3. SIGURANTA TRANZACTIILOR
Societatea recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale, precum si a tranzactiilor electronice, si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe care utilizatorii/abonatii le ofera prin intermediul website-ului sau in orice alt fel (de exemplu telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor/abonatilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.
Securitate
Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin firewall precum si de solutii antivirus actualizate permanent.
Confidentialitatea tranzactiilor
Asa cum se mentioneaza mai sus, respectarea confidentialitatii se subintelege. Toate informatiile transmise de utilizator/abonat sunt confidentiale, Societatea luand toate masurile necesare astfel incat acestea sa fie utilizate doar in masura in care acest lucru este considerat necesar in contextul serviciilor oferite. Doar administratorul SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL are acces la informatiile cu privire la tranzactii.

4. DEFINITII
Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.
Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa printr-un email la contact@mercerii.ro.
produs nou

Mercerie,Produse de mercerie, fire tricotat si crosetat, goblen,fire tricotat crosetat, mouline, fire goblen, fire lucru manual, ate, ace, brodat, panglici, nasturi, andrele, crosete, suveica, fire pentru copii, lana, bumbac, acril, vascoza, aplaca, mouline, hobby,Fire de tricotat, fire crosetat, lucru manual, fire pentru tricotat, fire pentru crosetat, fire pentru copii, fire bumbac pentru copii, fire acril, fire lana, fire lana in amestec, fire matase, fire vascoza, fire pentru lucrul de mana, fire groase, fire subtiri, fire deosebite, lana, bumbac, acril, vascoza, poliester, alpaca, carti hobby, lucru de mana


TOP