Nu inchideti, asteptati procesare!

... va rugam asteptati procesarea datelor ....
de obicei dureaza 5...25 secunde

Va multumim pentru intelegere
StartLibrărie, carti, hobby Cărți hobby creative
share-to-facebook
foto Obiecte si accesorii cusutezoom

Obiecte si accesorii cusute   [ Cod: 59 ]

Numar pagini: 32
Autor: Varga Judit
În comerţ se găsesc materiale textile într-o gamă foarte variată de culori şi modele. Poate tocmai datorită acestui fapt cusutul reîncepe să fie la modă. În această carte am compilat o serie de accesorii textile pentru decorarea locuinţei, atât arătoase cât şi practice, care se pot coase fără a avea o experienţă specială în acest sens.

Obiectele realizate pot fi folosite ca ornamente de interior sau pot constitui cadouri unicat pentru zile de naştere, 8 Martie sau pentru alte ocazii deosebite. Perniţe pentru ace, baveţele, suporturi pentru lingurile de lemn, perne cilindrice, ochelari pentru somn, diferite săculeţe, şorţuri de bucătărie sau pernuţe decorative sunt doar câteva din multitudinea de obiecte cusute pe care le veţi putea realiza, lecturând cartea propusă.
Comanda acest produs
Obiecte si accesorii cusute
[ Cod: 59 ]
Pret: 12.90 RON
CantitateStoc limitat.

Mercerie,Produse de mercerie, fire tricotat si crosetat, goblen,fire tricotat crosetat, mouline, fire goblen, fire lucru manual, ate, ace, brodat, panglici, nasturi, andrele, crosete, suveica, fire pentru copii, lana, bumbac, acril, vascoza, aplaca, mouline, hobby,Fire de tricotat, fire crosetat, lucru manual, fire pentru tricotat, fire pentru crosetat, fire pentru copii, fire bumbac pentru copii, fire acril, fire lana, fire lana in amestec, fire matase, fire vascoza, fire pentru lucrul de mana, fire groase, fire subtiri, fire deosebite, lana, bumbac, acril, vascoza, poliester, alpaca, carti hobby, lucru de mana


TOP