... va rugam asteptati procesarea datelor ....


Va multumim pentru intelegere
34.204.198.73 ... ACEST WEBSITE ESTE SUSPENDAT ....


Va multumim pentru intelegere
Despre Merceria Carmen

Despre Merceria Carmen

Merceria Carmen a răsărit din pasiunea pentru tricotat şi croşetat, pentru obiectele lucrate de mână care, după cum ştiţi, degajă şi ne încarcă cu energie pozitivă. Pe măsură ce m-am perfecţionat, mi-am dat seama că am nevoie de materiale de calitate pentru a obţine performanţă.

Pentru a veni în sprijinul pasiunilor dumneavoastră vă ofer o gamă variată de fire pentru tricotat şi croşetat la preţuri accesibile, precum şi alte produse de mercerie.
produs nou
Vă poftesc să intraţi în magazinul meu, să vă răsfăţaţi printre firele frumoase şi să alegeţi ceea ce vă place!

Orice întrebare aveți, nu ezitați, vă stau la dispoziție cu răspunsul!
produs nou

Mercerie,Produse de mercerie, fire tricotat si crosetat, goblen,fire tricotat crosetat, mouline, fire goblen, fire lucru manual, ate, ace, brodat, panglici, nasturi, andrele, crosete, suveica, fire pentru copii, lana, bumbac, acril, vascoza, aplaca, mouline, hobby,Fire de tricotat, fire crosetat, lucru manual, fire pentru tricotat, fire pentru crosetat, fire pentru copii, fire bumbac pentru copii, fire acril, fire lana, fire lana in amestec, fire matase, fire vascoza, fire pentru lucrul de mana, fire groase, fire subtiri, fire deosebite, lana, bumbac, acril, vascoza, poliester, alpaca, carti hobby, lucru de mana


TOP