... va rugam asteptati procesarea datelor ....


Va multumim pentru intelegere
34.204.198.73 ... ACEST WEBSITE ESTE SUSPENDAT ....


Va multumim pentru intelegere
Livrare Âşi platĂŁ

Livrare Âşi platĂŁ

Livrarea se face prin:
- Sameday Courier, curierat rapid, livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Cost: 22 lei pentru primul kg, plata raburs. Pentru urmatoarele Kg, taxa creste in medie cu 3-4 lei.
Pentru localitatile din afara ariei de acoperire a Sameday curier taxele se calculeaza functie de numarul de kilometri suplimentari.

De asemenea, se poate opta si pentru livrarea la alegere cu orice curier doreşte cumpărătorul, dar in acest caz taxa de curierat este suportată de cumpărător separat de plata ramburs a coletului.
produs nou
Returnarea produselor

Returnarea produselor

SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. SC MERCERIA CARMEN PENTRU TOTI SRL are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare.
produs nou

Mercerie,Produse de mercerie, fire tricotat si crosetat, goblen,fire tricotat crosetat, mouline, fire goblen, fire lucru manual, ate, ace, brodat, panglici, nasturi, andrele, crosete, suveica, fire pentru copii, lana, bumbac, acril, vascoza, aplaca, mouline, hobby,Fire de tricotat, fire crosetat, lucru manual, fire pentru tricotat, fire pentru crosetat, fire pentru copii, fire bumbac pentru copii, fire acril, fire lana, fire lana in amestec, fire matase, fire vascoza, fire pentru lucrul de mana, fire groase, fire subtiri, fire deosebite, lana, bumbac, acril, vascoza, poliester, alpaca, carti hobby, lucru de mana


TOP